Educatie

Wat maakt een training waardevol? Naast de theorie, is dat natuurlijk de praktijk. Hiermee maakt Methos juist het verschil; Onze trainers voegen praktijkervaringen toe aan de theorie. Dit maakt van onze trainingen een totaalpakket waarbij het doel is de cursist zo snel mogelijk productief te maken. Zo helpen we u om een product op een pragmatische, technisch diepgaande manier te leren kennen.

Onze trainingen worden uitsluitend gegeven door Microsoft Certified Professionals, waarvan de meeste ook Microsoft Certified Trainer zijn. Dit zijn vooraanstaande gecertificeerde technische experts in Microsoft-technologie├źn en -oplossingen en door hun achtergrond als trainer de kennis op een didactisch verantwoorde manier over brengen. Onze huidige MCTs zijn:

Koen Halfwerk
Jeff Wouters

Methos verzorgt trainingen rond Cloud en Datacenter automatisering. U volgt de training bij uw bedrijf (in-house) of bij een trainingscentrum waar wij mee samen werken. Wij bieden de volgende trainingen aan:

  • MOC10961: Automating Administration with Windows PowerShell
  • MOC10962: Advanced Automated Administration with Windows PowerShell
  • PowerShell Basis: 3-daagse maatwerktraining, gericht op uw wensen, bedrijf, en personeel.
  • PowerShell Advanced: 3-daagse maatwerktraining, gericht op uw wensen, bedrijf, en personeel.

Naast onze trainingen, bieden we ook de optie voor workshops. Deze zijn er op gericht om uw mensen in een dag(deel) op weg te helpen met PowerShell. Dit kan bijvoorbeeld een zeer algemene basis vormen om te ‘snuffelen’, of juist gericht zijn op zeer specifieke vraagstukken waar u tegenaan loopt.

De training centra waarmee wij samen werken zijn:
[logoshowcase hide_border=”true” cat_id=”10″]