Team

Jump to Section

  Erwin Blonk

  Erwin is een enthousiast systeembeheerder met 29 jaar IT ervaring. Hij heeft in diverse omgevingen gewerkt; Van enkele tot tienduizenden werkplekken en van eenmans-‘team’ tot grote verspreide IT teams met specialistische taken. Op dit moment verlegt Erwin zijn focus naar Azure cloud en Powershell.

  Jeff Wouters

  Jeff is de oprichter van ons clubje met een grote voorliefde voor PowerShell, en infrastructure-as-code in het algemeen. In de rol van CTO is hij zowel verantwoordelijk voor de technische (in)richting van Methos, als ondersteuning voor de commerciële activiteiten en recruitment. Hij is een techneut in hart en nieren, maar is ook in staat om de business value te bepalen en voorop te stellen. Dit is één van de dingen die hem een goede consultant maakt, maar ook de reden waarom hij ondanks zijn leiderschapsrol binnen Methos graag naar klanten blijft gaan. Jeff vindt het leuk om 'aan de knoppen' te zitten en wilt dit in bepaalde mate altijd blijven doen.

  Koen Halfwerk

  Koen is een Cloud Consultant bij Methos en zit in de IT om complexe zaken zo simpel mogelijk te maken voor anderen en hem zelf. Als systeembeheerder groeide Koen al binnen een jaar naar automation specialist en Powershell docent, en hoewel het automatiseren nu vooral in de cloud is, zijn deze activiteiten nog steeds waar hij zich het prettigst bij voelt.

  Patrick Maurer

  Patrick is een sociaal en gedreven Cloud Engineer bij Methos en ± 4 jaar actief in de IT. Door zijn passie voor IT en zijn jobs als Servicedesk/System Engineer is hij niet alleen snel gegroeid maar ook klantgericht. Momenteel timmert Patrick flink aan de weg om zich te specialiseren in Microsoft 365, Azure en PowerShell.

  Rex de Koning

  Rex is een gedreven cloud engineer die al +- 25 jaar in de IT zit. Begonnen als developer in diverse talen als Ansi-C, C++, Delphi, Pascal, Assembler, Perl en Basic heeft hij de overstapt gemaakt naar C# zodra dit beschikbaar was. Na enkele jaren kwam hij erachter dat infrastructuur en beheer hem toch beter passen. Hij heeft toen de overgestapt gemaakt naar de functie van netwerk- en systeembeheerder bij een Internet Service Provider en was daar verantwoordelijk voor de hosting van diverse grote Nederlandse en internationale websites.

  Sylvia Wouters

  Voor alle niet-technische zaken, ben ik je vrouw. Als Office Manager bij Methos hou ik me bezig met allerlei uiteenlopende onderdelen van hardwarebudgetten, hotels boeken, en contracten, tot het samenstellen van kerstpakketten bijvoorbeeld. Ik ben een Tefal; ik denk ook aan alles (of probeer dat tenminste). Verder ben ik ben altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen, en/of een gezellig gesprek.

Aantal woorden: 455
Tijd om te lezen: 3 min.