Managed Services

Jullie IT is onze zorg. Wij hebben de expertise en ervaring om van jullie IT-zorgen onze business te maken. Omdat automatisering in ons bloed zit, zullen wij het beheer, waar mogelijk en logisch, automatiseren. We automatiseren (bijna)alles, maar wel met een kritische blik, en een stuk gezond verstand.

Door gebruik te maken van Microsoft Intune (Endpoint Management) bieden wij de optimale gebruikerservaring binnen je werkplek. Of je nu werkt op een Bring-Your-Own-Device (BYOD), een laptop van het bedrijf, of een privé werkplek. Of je thuis bent, in een hotel, of bij een klant. Wij zorgen dat IT doet wat het moet doen: jou faciliteren!

Updates worden geïnstalleerd wanneer het jou uitkomt, applicatie upgrades worden je aangeboden, en je kan kiezen wanneer deze te installeren, of we doen het automatisch op de achtergrond. Veilig, betrouwbaar, stabiel en toch flexibel; zoals IT moet zijn!

Ga met ons in overleg om te bespreken hoe wij de IT-zorgen weg kunnen nemen, je IT kunnen verbeteren, en waarschijnlijk zelfs de kosten kunnen reduceren.

(Cloud) Werkplek

Wij richten Microsoft Intune (Endpoint Management) voor je in zodat je werkplek vanuit de cloud beheerd kan worden, inclusief mobile device management (MDM).

Misschien werk je nu met een 9-tot-5 mentaliteit, of juist verspreidt over een dag. Misschien is locatie juist de grote uitdating, en ben je altijd onderweg in de trein, en ben je op het vliegveld en in het buitenland te vinden. Wij zorgen ervoor dat updates worden uitgevoerd wanneer het jou uitkomt. De applicaties zijn al aanwezig, of worden geïnstalleerd wanneer jij ze nodig hebt.

Wanneer je collega een laptop bij de locale retailer koopt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat de laptop automatisch in beheer wordt genomen, en de laptop inrichten als een bedrijfslaptop!

Office365

Email, bestanden, en samenwerking. Dit is de basis van Office 365, maar er kan zoveel meer. Tegelijk met je collega's werken aan dezelfde offertes, chatten over een opdracht (of misschien er toch even over video-bellen), bedrijfstemplates voor Office-bestanden klaar zetten zodat ze door iedereen in het bedrijf ook als template gebruikt kunnen worden; Office365 geeft vele mogelijkheden en wij helpen je graag deze zo efficient mogelijk in te zetten.

(Azure) Active Directory

Azure Active Directory (Azure AD) is Microsofts cloudgebaseerde identiteits- en toegangsbeheerservice. Het is ontworpen om bedrijven te helpen de toegang tot hun toepassingen en bronnen te beheren, en biedt de mogelijkheid om Single-Sign-On (SSO) voor werknemers, partners, en klanten. Azure AD biedt ook veel andere functies, waaronder ondersteuning voor Multi-Factor Authenticatie (MFA), en gebruikers- en groepsbeheer. Het kan worden geïntegreerd met een aantal andere diensten van zowel Microsoft als derden om een uitgebreide identiteit- en toegangsbeheeroplossing te bieden voor bedrijven van alle afmetingen.

Wij richten deze dienst voor je in, en zorgen dat alles veilig blijft conform de richtlijnen die wij afspreken. Daarbij informeren we je over de dingen waar je aan moet voldoen in verband met certificeringen en compliance bijvoorbeeld.