Je moderne werkplek is altijd overal.

Altijd en overal kunnen werken, anytime-anyplace-anywhere, en meer van dat soort kreten die je vast eerder hebt gehoord. Ze komen allemaal op hetzelfde neer: jou de flexibiliteit geven die je werkzaamheden nodig hebben.

Voor de een kan dit zijn dat werkzaamheden vanuit huis uitgevoerd kunnen worden zoals op kantoor. Voor de ander betekent het dat ze altijd bij hun mail en data moeten kunnen. De moderne werkplek is in staat om deze en andere scenarios mogelijk te maken. Afhankelijk van je locatie, internetverbinding, en apparaat krijg je toegang tot je data op een voor jou optimale manier.

Uiteindelijk gaat het om de gebruikerservaring en dat is wat er bij de moderne werkplek centraal staat, maar zonder in te leveren op security of compliance!

Zakelijk of privé; jij bent erbij!

Werk je op een zakelijke desktop of laptop? Dan zijn er waarschijnlijk applicaties geïnstalleerd. Als je op een tablet werkt, gebruik je misschien web-based Office365 producten of apps, zoals je dat ook op je telefoon doet.

Als je een eigen computer, tablet, of telefoon gebruikt, is het mogelijk de licenties van je werkgever te gebruiken, of je maakt gebruik van een remote desktop omgeving, zoals Windows Virtual Desktop.

Natuurlijk ben je niet gebonden aan een oplossing aan de hand van je device. Als je op een zakelijke laptop werkt, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de webbased Office365 producten. De moderne werkplek faciliteert jou om zo productief mogelijk te werken.

Een betrouwbare werkplek door ons, voor jou

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie stellen wij je in staat zorgeloos te werken en productief te zijn. Van het beveiligen van je laptop en andere hardware, tot je identiteit en je data. Wij configureren de omgeving zodat jouw productiviteit er geen hinder aan ondervindt, en toch alles veilig is, en blijft.