Je moderne werkplek is altijd overal.

Altijd en overal kunnen werken, anytime-anyplace-anywhere, en meer van dat soort kreten die in de loop van de jaren voorbij zijn gekomen.
Ze komen allemaal op hetzelfde neer: Jou de flexibiliteit geven die je werkzaamheden nodig hebben.

Voor de ene persoon kan dit zijn dat werkzaamheden vanuit huis uitgevoerd kunnen worden zoals op kantoor, voor de ander betekend het dat ze ten alle tijden bij hun email en data moeten kunnen... zelfs bij het tankstation.De moderne werkplek is in staat om al deze scenarios te faciliteren en afhankelijk van je lokatie, internet verbinding en device jou toegang verschaft naar je data op een voor jou optimale manier.

Uiteindelijk gaat het om de gebruikerservaring, en dat is wat er bij de moderne werkplek centraal staat... maar zonder in te leveren op security of compliance!

Zakelijk of privé; jij bent erbij!

Of je nu werkt op een tablet thuis, een laptop in een restaurant terwijl je wacht op je afspraak, of op een desktop op kantoor. Een moderne werkplek geeft je de flexibiliteit om te werken waar, wanneer en hoe je dit wilt en op een manier die op dat moment het beste bij je past.

Werk je op een zakelijke desktop of laptop? Dan zijn er waarschijnlijk applicaties geïnstalleerd. Als je op een tablet werkt, gebruik je misschien web-based Office365 producten of apps, zoals je dat ook op je telefoon doet.

Als je een eigen computer, tablet, of telefoon gebruikt, is het mogelijk de licenties van je werkgever te gebruiken, of je maakt gebruik van een remote desktop omgeving, zoals Windows Virtual Desktop.

Natuurlijk ben je niet gebonden aan een oplossing aan de hand van je device. Als je op een zakelijke laptop werkt, dan kun je natuurlijk ook gebruik maken van de web-based Office 365 producten als dat is wat je lekker vind werken. De moderne werkplek faciliteert jou om zo productief mogelijk te werken. Altijd, en overal.

Een betrouwbare werkplek door ons, voor jou

Door gebruik te maken van de nieuwste technologie stellen wij je in staat zorgeloos te werken en productief te zijn. Van het beveiligen van je laptop en andere hardware, tot je identiteit en je data. Wij configueren de system zodat jouw productiviteit er geen hinder aan ondervindt, en toch alles veilig is, en blijft.